n2100

Har du eventuelt lyst til at blogge og vil gå i kast med skriveriet snarest muligt, er der nogle ting, som er gode at have sat sig ind i, inden du begynder. Du skal vælge at komme ind på de rigtige emner. Emner som interesserer folk dybt, og emner du kender noget til. Det er vigtigt, at din formidling, din måde at fortælle på, er flot, forståelig sprogbrug og præcist beskrivende. Det er også meget vigtigt med søgemaskineoptimering nu om dage. For blogs og websites kan hurtigt blive væk ude på nettet, hvis ikke du får dem til at skinne. Du kan henvise til dine sider via seo-artikler. Hvor søgeordene i artiklerne også spiller ind og kan få din hjemmeside højere op i Googles søgeresultater. 

Googles søgemaskine

Kærlighed og alt det tilhørende

Kærlighed er en af de største kræfter og følelser her i verden. Det vil altid være et interessant og oplagt emne at læse og skrive om. Forelskelse, parforhold, ulykkelig kærlighed og ikke mindst sex. Her vil dine læsere med stor sandsynlighed efterspørge og ønske nogle personlige fortællinger, iagttagelser eller tanker fra dig. Det fungerer nu også altid bedst, hvis det er personligt og ærligt, det der bliver sendt ud. Det vil kunne mærkes og ramme læserne. En god idé er at taget fokus på emner, der omhandler kærligheden, når den er sårende, håbløs eller forvirrende. Dine læsere ser nemlig ofte op til dig som blogger, og det vil helt sikkert give dem håb og en fællesskabsfølelse at vide, at de ikke er de eneste, der har oplevet kærlighedens bagsider. Med alt, hvad du skriver om, skal du virkelig huske, at du skal kunne stå inde for det. Det er en gylden regel generelt angående alt, du skriver om.

mor og baby

Skriv om moderskabet

Et andet oplagt emne vil altid være at skrive om moderskabet. Mange mødre står alene med de svære følelser, der både kan opstå før og efter fødslen. Det kan være enormt lettende at høre, man som mor ikke står alene med uforståelige og frustrerende sindstilstande eller øvrige problemer. Her kan det være oplagt at påpege følelsen af en ændret og ny identitet som mor. Det er også relevant at bedømme og blogge om forskellige børneudstyr. Du kunne anmelde kvalitets barnevogne, trip-trap-stole eller de populære og effektive hagesmække fra MamaMilla. Køb produkter fra MamaMilla – eller skriv til dem og spørg, om I kan lave en aftale, hvis du gerne vil lave positive anmeldelser af produkterne til dine læsere.