n2100

Har du endelig taget skridtet og vil til at lave dig en blog? Tillykke med det.

Nu er der så kun et problem der skal løses; hvad skal din blog handle om?

Måske har du allerede nogle ideer selv, men hvis du ikke har, så bør du læse med her. Her giver vi dig nemlig gode råd til, hvad du bør skrive om i din blog.

gaming

Gaming

Går du helt vildt meget op i computerspil og ved du rigtig meget om de allernyeste spil på markedet? Så kan det være at du skal skrive omkring gaming.

Du kan vælge at holde det meget bredt og fortælle dine læsere om, hvordan man får fat i en gamerstol og hvordan det er man kan komme i gang med at streame, imens man gamer.

Eller du kan vælge at fokusere på et bestemt spil, som du elsker overalt på jorden og kan skrive både åbent og bredt omkring.

Valget er helt op til dig. Husk bare på at hvad end du vælger at skrive om, så er det nødt til at være noget, som du kan skrive længe om og gentagne gange. 

Motion og velvære

Er gaming ikke lige din kop te men går du derimod rigtig meget om i krop, motion og velvære? Så kan du også sagtens lave en blog omkring det.

Lav dit eget personlige twist på din blog og del ud af dine egne erfaringer og kampe med at holde vægten ved lige og chokoladen fra munden. 

Hvis du har en speciel form for motionsart, som du går mere op i en andre, så kan du også passende dykke nemmere ned i denne. Det kan for eksempel være at du elsker at starte dine morgener ud med en god omgang yoga. I så fald kan du dele ud af dine tips og tricks til, hvordan man kommer godt i gang med yoga – og holder rutinen ved lige.

blogging

Lidt om det praktiske

Hvis du gerne vil i gang med at skrive din egen blog, så er det vigtigt at du også har en form for forståelse for alt det praktiske. Ellers kan det godt ende ud med, at du slet ikke får nogle læsere. 

Prøv derfor at lære dig selv omkring hvad DNS er for noget og hvad SEO står for. 

Du kan finde rigtig mange sider og videoer på nettet, som hjælper dig igennem de mange forskellige termer. Prøv at kigge nogle af disse igennem, før du går i gang med at lave en blog. Men overdriv heller ikke!

Meget af det praktiske med at holde en blog kan du lærer, imens du skriver på den.