n2100

Ok, det kan måske virke lidt mærkeligt med en hel artikel med kun én grund. For ofte så er der jo tre, fem eller ti gode grunde til at gøre noget.

Men i det her tilfælde er det altså nok med én enkelt god grund til hvorfor din hjemmeside er vigtig. Det kan siges meget kort, hvis du ingen hjemmeside har, så kan dine kunder altså ikke finde dig.

Vil du have det uddybet, så bliv ved med at læse.

Mange køb starter på nettet

Det er rigtig mange år siden, at forbrugerne slog op i telefonbogen, når de skulle finde en maler i nærområdet. Faktisk så mange år siden, at den ikke findes mere.

I dag søger 8 ud af 10 danskere på nettet inden de køber noget som helst, og hvis du ikke har en hjemmeside, så kan du ikke blive fundet – og går altså glip af rigtig mange potentielle kunder.

Det er ikke så simpelt

En hjemmeside kan laves hurtigt og næsten gratis i dag, men det er desværre ikke så simpelt som det lyder. Du får nemlig ikke besøgende bare fordi du har en hjemmeside.

Det ville ellers være skønt hvis verden var så enkel, men sådan er det desværre ikke. Din hjemmeside skal nemlig også nå ud til søgemaskinerne, og så skal den gerne ligge i toppen af resultaterne, og det kan være her det bliver uoverskueligt for mange.

Hvad virker?

Hvordan får man besøgende på sin hjemmeside:

  • Er det indholdet der er vigtigt?
  • Billederne?
  • Tilpasning til mobiltelefonens skærm?
  • Antallet af varer i din webshop eller noget helt andet.

Hvis du ikke selv har 100% styr på det, eller har tiden til at sætte dig ind i det, så kan det være godt givet ud af alliere dig med en professionel til at lave hjemmesider, selvom det koster lidt mere.