n2100

Overvejer du et nyt spisebord til stuen eller køkkenet? Så kan det være, at et plankebord er noget for dig. Der er masser af gode grunde til at få et plankebord, og hvis du ikke kender til dem, så er det noget, du kan blive klogere på i denne artikel. 

Plankeborde er unikke og lækre

Det er ikke uden grund, at plankeborde har vundet hjerter i så mange danske hjem. De er nemlig enormt smukke og unikke, og så bliver de næsten bare pænere med tiden. Det kan godt være, at man kan blive lidt skræmt over prisen på et plankebord, men her skal du bare tænke på, at det er en form for investering, som du kan have i mange år fremover.

planker, kaffe, simpelt, kop, naturligt, natur, træ

Går ikke af mode

En anden fordel ved at købe et plankebord er, at det ikke er et møbel, der sådan lige går af mode. Det er altid flot at have noget med træ i huset, og det er også skønt, at man har nogle naturlige materialer i en verden, hvor der er så meget kunstigt. 

Mange muligheder

Et plankebord er også godt i det hjem, hvor man godt kan lide at lave om på indretningen. Et plankebord passer nemlig til mange forskellige slags indretningsstile, så du har virkelig mulighed for at være kreativ, når det kommer til plankeborde. Et plankebord i en lidt mørkere nuance passer perfekt ind i den klassiske indretning, mens et lidt mere lyst plankebord kan komplimentere den nordiske indretning rigtig fint. Det kan være, at du skal kigge efter, hvilket plankebord du kunne tænke dig? Så find plankeborde her, og kom i gang med jagten efter det perfekte spisebord.

Indret også med en plankebænk

Man kan lave mange forskellige udtryk med et plankebord alt efter, hvad man sætter det sammen med. Du kan f.eks. eksperimentere med forskellige typer af stole for at se, hvad der passer til din personlige stil. I mange tilfælde er det også muligt at fremstille en bænk i samme materiale, som bordet er lavet i. Det kan også give et rigtig fedt udtryk til lejligheden, og så kan man se, at det passer sammen.

Mere natur ind i hjemmet

Det er også en stor fordel at indrette med plankebord, hvis man godt kunne tænke sig at få lidt mere natur ind i hjemmet. Det kan nemlig være svært at have tid til at nyde naturen, hvis man f.eks. har en meget stresset hverdag, hvor man arbejder meget. Så er det skønt, at man har mulighed for at komme hjem til et sted, hvor der er en smule natur, som man kan sætte pris på. 

salat, mad, italiensk, salatbestik, bord

Muligt at få et skræddersyet plankebord

En anden fordel ved at investere i et plankebord er, at det er en type bord, som man virkelig har mulighed for at få skræddersyet. Du kan selv bestemme træsort, samt hvor bredt og langt bordet skal være. Det er fedt, når man kan have personlige møbler i hjemmet, for det er klart, at ens hjem også er det sted, der helst skal afspejle ens personlighed mest.