n2100

Hvordan er din virksomhed indrettet? Har I et kæmpe kontorrum, der pludselig blev helt tomt under coronakrisen? Det kan være i fandt ud af, at der faktisk er flere opgaver, der kan klares hjemmefra.

Det er en erkendelse mange virksomheder er kommet frem til over de sidste måneder. Og den mulighed for hjemmearbejde er da værd at udnytte.

Der kan jo være kompetencer, du er gået glip af, fordi pendlerlivet ikke altid er lige fedt. Eller det kan være, at nogle ansatte gerne vil arbejde hjemmefra. De digitale løsninger på hverdagens problemer er her nu, lad os bruge dem.

Mundbind

Vi har lært af corona

Det stod pludselig klart for mange mennesker, at det arbejde, de har hastet ind på jobbet for at lave i alle hverdage, faktisk kunne løses hjemmefra. 

For nogle havde den erkendelse ikke særlig stor betydning, fordi de bare savnede den vante hverdag. Men for andre har det måske vækket interessen for at frigive nogle timer fra kontoret til gengæld for et hjemmekontor. 

Nu hvor børnene igen kan komme i skole, kan der faktisk blive produceret en hel del arbejde derhjemme – uden at blive forstyrret. Det er mere, end hvad man kan sige om arbejdsgangen på et kontor.

Digitaliseringens kvaliteter er i sandhed kommet frem over de sidste måneder, og det strækker sig virkelig bredt. Helt fra universiteterne, der har erkendt, at deres undervisning sagtens kan foretages hjemmefra.

Eller det kan være de mange forretningsture, der bliver løst over en digital forbindelse. 

Den digitale tidsalder har på mange måder sejret, så det er med at rette ind efter den, hvis din virksomhed skal sejre på markedet.

Gaveindkøbet kan også optimeres

Med dette nye syn for digitaliseringen – der ellers nogle gange får hård kritik – blomstrer mulighederne frem. Det er alt fra hjemmearbejde, skypemøder til gaveindkøb.

Specielt hvis du har en stor del ansatte, der arbejder hjemmefra – eller kommer til at få det – giver de fysiske gaver ikke lige så meget mening. De kan nemlig gives digitalt.

Du har måske hørt om det, de der gaver, hvor du kan lade medarbejderne finde, det de gerne vil have. Vælg selv gaver medarbejdere er en stor succes i mange virksomheder, klik dig ind på linket, hvis det har interesse.

headset

Den digitale fremtid er nu 

Har noget af det her vakt din interesse? Så få det implementeret i din virksomhed. Hvis du vil være en af de første, har du meget travlt.

Vi er lige nu i en fremtid, hvor det ikke længere er nødvendigt at møde ind på kontoret fra 8-16. Vi kan klare mange flere opgaver hjemmefra. Vi kan sætte vores ansatte mere fri ved at finde smarte digitale løsninger. Og firstmover virksomheden ved, at dette er en realitet, vi skal omfavne, hvis vi vil have udbytte ud af det.