n2100

Hvis du umiddelbart slår ordet elektronisk hundelem op, vil du formentlig udelukkende blive henvist til en elektronisk hundelem i ordets bogstaveligste forstand. Men faktisk findes der et hav af elektroniske hundelemme, som er anvendelige for mennesker – og hjemmesider er så afgjort én af dem.

Internet

På hvilken måde er en hjemmeside at betragte som en elektronisk hundelem?

Er du selvstændig, er det ganske sikkert, at du også har en hjemmeside. Hjemmesiden er dit ansigt udadtil, og det er her, kunderne primært finder oplysninger om dig og det, du kan. Har du tilmed en webshop, har du mulighed for at tjene penge 1-1 på hjemmesiden.

Er du derimod ganske almindelig forbruger, har du med garanti handlet varer over nettet flere gange. Og du har formentlig gjort det helt uden at have telefonisk kontakt eller mailkorrespondance med firmaet på forhånd. Måske har du chattet med dem via en chatfunktion på hjemmesiden forud for købet, hvis hjemmesiden har en sådan funktion.

Og det er netop det, en hjemmeside kan: den kan skabe en nem og fleksibel lem, som kunder kan smutte ind af uanset tidspunkt på døgnet, og uanset om der er nogen på arbejde. Som virksomhed er det alfa og omega at have en hjemmeside, og lever du af at sælge produkter, er det ligeledes helt afgørende at have en webshop på hjemmesiden.

Du kan således betragte din hjemmeside som en elektronisk hundelem, der lader dine kunder gå ind og ud af din forretning uden risiko – også selvom du ikke er online.

lem_til_hund

Findes der andre elektroniske hundelemme?

Hvis du tænker nærmere over det, er rigtigt mange elektroniske løsninger at betragte som små hundelemme, der kan gøre livet lettere for de brugere, der benytter sig af dem. De fleste elektroniske påfund har enten i sinde at forbinde folk, øge salgsmulighederne eller gøre hverdagen lettere. 

Men der er jo også den elektroniske hundelem i ordets helt bogstavelige forstand. Også denne er møntet på at gøre hverdagen meget nemmere for hunde og deres ejere. Således får hunden så at sige sin egen nøgle, som sender signaler til døren, som herefter åbner sig for hunden. Dermed sikrer du også, at du ikke får uønskede hund ind, da det kun er senderen på din egen hund, der kan åbne døren.

Dermed slipper du også for at åbne og lukke døren, hver eneste gang hunden skal ind eller ud, idet den selv kan løbe frem og tilbage, når det passer den. Døren lukker helt automatisk i igen, når døren ikke længere kan mærke hundens nøgle på halsbåndet. Det vil sige, når hunden er kommet en smule væk fra døren. 

Du kan få de elektroniske hundelemme i forskellige størrelser, så de passer til netop en hund af din størrelse. På canem.dk kan du både læse meget mere om disse elektroniske hundelenmme, ligesom du kan se mange forskellige udgaver og mærker.

Canem tilbyder ligeledes et stort udvalg af andet hundeudstyr udover en elektronisk hundelem. Hvis du er vild med at skaffe nye ting til din bedste firbenede ven, bør du uden tvivl tage et kig på det store udvalg online.