n2100

Hvis du er grafisk designer, ved du også, at det visuelle øje ofte er vigtigt at kommunikere til. Hvis der for eksempel er flåter eller lopper i omløb i nærheden er dig, kan det være en fordelagtig løsning at advare forbipasserende eller folk i området med hunde, at de skal være særligt opmærksom. Som bekendt er det ikke alle, der stiller sig op og læser en lang advarsel. Derfor kan det være en fordel at designe et advarselsskilt, der illustrerer vigtigheden i at være opmærksom igennem sjove og kunstneriske illustrationer.

Slip kreativiteten løs

Lopper og flåter er særligt i udbrud henover sommeren, hvor de søger i ly varme steder på enten mennesker eller dyr. Det er vigtigt, at de, der går igennem skove eller ekstra udsatte grønne arealer, er særligt opmærksomme. Bliver en flåt eller loppe ikke fundet i tide på enten mennesker eller dyr, kan det resultere i, de kan overføre alvorlige sygdomme. Derfor er det med at få gjort noget i tide.

hunde

Som grafisk designer har du mulighed for at visualisere et advarselsskilt, der enten kan hænges op i området udendørs, eller som kan deles på de sociale medier. Det er nemlig ikke alle mennesker, der er opmærksomme på de omvandrende lopper eller flåter, når de bevæger sig rundt udenfor i Danmark. En personlig og kreativ grafisk illustration er altid noget, der vækker opsigt – derfor er flere gode grunde til at slippe din kreativitet løs og ikke mindst dine designermæssige kompetencer og advare folk rundt omkring i landet.

Få medicin

Der findes heldigvis særlige produkter, som kan forebygge flåter og lopper for både hunde og mennesker. For hunde kan du købe Novartis, som kan dryppes i nakken på dit kæledyr hver 4.uge. Produkterne sørger for, at eventuelle lopper eller flåter hurtigt vil dø, ligeså snart de bider sig fast. Du kan med fordel tilføje midler som Novartis på din grafiske illustration, da det kan gøre en stor forskel langt henad vejen. Produktet kan også købes som tabletter, som bliver optaget i blodet. Her vil lopper og flåter ligeledes dø, ligeså snart de har bidt sig fast.