n2100

Arbejdet på computeren er ikke det hele i løbet af arbejdsdagen. Der er nemlig mange andre ting, som er med til at gøre en arbejdsplads god, og det er ting som at have kageordninger, anskaffe blomster og planter til rummet og sætter sig ind i tendenserne. 

Tendenser er meget oppe hele tiden i dag, men den tendens, som er kommet for at blive, det er den miljømæssige tendens. Det er her, at det handler om at skabe gode vaner på din arbejdsplads, så I kan være med på tendensen. 

Men det handler også om at skabe nogle vaner på baggrund af fællesskabet, så I kan udvikle jer som kollegaer sammen. Læs med her og bliv inspireret. 

Køb affaldsspande til pant

Dette er helt klart en kæmpe favorit ude blandt mange virksomheder og arbejdspladser, for det er her, hvor du kan sammenkoble flere forskellige ordninger på arbejdspladsen. 

I kan nemlig anskaffe jer nogle affaldsspande til arbejdspladsen, hvor spanden kun må indeholde pantflasker eller pantdåser. På denne måde sørger I for, at der ikke er nogle dåser eller plastflasker, som går i skraldespanden.

Dette er en kombination af flere ordninger, fordi det både er et miljømæssigt perspektiv, men det er samtidig også en ordning, hvor I kan bruge pengene på fredagens kageordning. Det er virkelig en kombination, der giver motivation. 

Arrangér sociale arrangementer med kollegerne

Andre gode vaner, som også kan blive skabt på arbejdspladsen, er af en sundhedsmæssig faktor, hvor I kan arrangere løbeture, gåture, cykelture osv., så I skaber noget socialt sammen, samtidig med at I også bevæger jer.

Det er nemlig utrolig vigtigt at holde sig i gang, når man har et stillesiddende job på kontoret. Så derfor burde I arrangere nogle gåture i pauserne eller uden for arbejdstiden. Det er både socialt og sundt. 

I kan også deltage i løb, som fx DHL-stafetten, hvor man kan opleve samvær på en helt anden måde. Der handler det ikke om at komme først, men det handler mere om, at I er sammen og tilbringer tid med hinanden uden for arbejdstiden.