n2100

At designe nogle gode produkter handler i høj grad om at have øje for detaljen. Det er vigtigt, at man er god til at se. Og det virker måske lidt fjollet for de fleste er jo udemærket i stand til at se. Det er dog ikke blot at se, men rent faktisk at kigge, som det handler om. For man skal kunne se hvordan folk bruger genstande og så skal man kunne se hvad de har behov for. Hvis ikke man har øje for disse ting kan man for eksempel ikke lave flotte keyhangers. Det giver ikke mening at lave keyhangers med et logo og med firmanavn, hvis ikke folk vil bruge dem. For i de fleste tilfælde handler det om, at man skal lave noget, som folk gider at gå med. For når folk gider at gå med dem så kan de også reklamere for det man ønsker på en bedre måde. Hvis en keyhangler blot ligger derhjemme kan den jo ikke bruges til ret meget fornuftigt. 

Computer på bord

Design er alle steder omkring os

Design er alle steder omkring os selvom det ikke altid er noget vi tænker over. For en designer kan lave hvad som helst. Lige fra den computer vi sidder ved, til den streaming tjeneste vi går ind på og til den bluse vi har på og det saks vi bruger til at klippe vores hår. Faktisk står der også en designer bag mange af de maskiner vi bruger til at træne på. Det gælder blandt andet et løbebånd. Det er klart, at der skal en form for ingeniør ind over når man skal lave et løbebånd. Det skyldes nemlig, at det er vigtigt, at det fungerer ordentligt og kan bruges som man ønsker. En ingeniør står dog ikke får at designe diverse håndtag og lignende. Det er derimod en designer der gør det. Derfor kan du også nyde en designers arbejde når du løber afsted på et løbebånd i træningscenteret. 

Lyserød computer

Webdesign er især stort

Når du ser alt hvad der findes online vil du også kunne se hvordan der står en designer bag det hele. Det er nemlig meget typisk, at der står en designer bag de ting man laver. Det kan være med til at gøre, at man får en bedre brugeroplevelse. Og netop denne oplevelse er i fokus da man selvfølgelig ønsker, at en bruger bliver så lang tid på ens applikation som muligt. Derfor er det oplagt, at man gør det til en god oplevelse. Det er klart, at man i dette tilfælde også skal tænke lidt praktisk. For man skal tænke på hvad brugeren ønsker og det skal man så opfylde. Derudover skal man også overveje om der er noget, som man ønsker at få brugeren til, som vedkommende ikke selv ved, at de ønsker.