n2100

Det er en typisk joke at ældre mennesker ikke er de bedste med teknologi, og i mange tilfælde holder stereotypen sikkert også. De er trodsalt heller ikke vokset op med teknologien på samme måde som mange af os andre danskere er det. Men man skal ikke sige at en gammel hund ikke kan lære nye tricks. Ligegyldigt hvor mange ældre mennesker der passer på stereotypen, ændre det skam ikke på at der også er nogle ældre mennesker derude med hjemmet fuld af den nyeste teknologi, og som kan finde ud af det bedre end deres børnebørn. Er du en af disse teknologi interesserede ældre mennesker, kan det være du kunne være interesseret i at prøve kræfter med webdesign. Ligegyldigt om det er fordi du har strikket alt for mange sokker som du gerne vil sælge på din webshop, eller det er fordi du gerne vil lave en blog hvor du kan skrive om ting du er passionerede omkring, så kan webdesign være en god måde hvorpå du kan få din pensionstid til at gå. 

ux design webdesign app mobile

Lær om SEO og de andre webdesign begreber

Er du oppe i årerne er det stor sandsynlighed for at du har haft meget lidt engelsk i skolen, hvis du overhovedet har haft noget. Efterhånden som verden bliver mere og mere globaliseret, bliver det danske sprog også mere og mere præget af det engelske. Dette er især gældende når det kommer til internettet. På internettet er alle fagbegreberne næsten udelukkende engelske, og dette kan godt gøre det lidt udfordrende, hvis du ikke er så stærk i det engelske. Det betyder dog overhovedet ikke at du skal give op. Der findes en masse gode hjælpemidler på nettet, der har gode forklaringer på hvad de forskellige begreber betyder, og som kan hjælpe dig til bedst muligt at forstå hvad høre indenunder de forskellige begreber. denne hjemmeside kan du fx lære en masse om SEO (akronym for Search Engine Optimization, eller på dansk: Søgemaskine optimering.)

Husk også livet udenfor det virtuelle univers

Selvom webdesign er fængende og spændende at give sig i kast med uanset alder er det vigtigt at man også efterlader tid til andre oplevelser såsom at opleve naturen. Det kan få inspiration mere om her. For ved at opleve naturen i supplement til det virtuelle univers får du det bedste af begge verdenener.