n2100

Generelt skal du være meget forsigtig med at købe billig maling. I de fleste tilfælde kan det nemlig ikke betale sig. Billig maling er som regel også dårlig maling. Den er tyndere og dækkeevnen er langt værre end med de dyre sager. Hvor en god kvalitetsmaling dækker allerede med et lag, kræver det mindst to med billig maling. Hvis den billige maling koster det halve, så kan det i sidste ende stadig blive dyrere for dig end hvis du havde købt en dyr kvalitetsmaling.

Derfor kan du prise dig heldig. Her kan du nemlig finde billig vægmaling som faktisk vil spare dig penge. Der er tale om dansk kvalitetsmaling, som er produceret af en traditionsrig virksomhed, Beck&Jørgensen. Virksomheden har produceret kvalitetsmaling i 120 år. Hvis du aldrig har hørt om den, så er det fordi de leverer til professionelle malere.

Tænk på miljøet og dit helbred

BJ maling har EU-blomsten, som er EU kommissionens miljømærkning. Det er nemlig ikke lige meget, hvad du kommer på dine væg. Især når det er indendørs maling. Maling kan indeholde sundhedsskadelige kemikalier. Derfor må du aldrig bruge udendørsmaling til indendørs. Udendørsmaling indeholder nemlig oftest skrappe kemikalier.

Internet

Med miljøcertificeret maling kan du være sikker på at du ikke forgifter indeklimaet. Det er også det bedste du kan gøre for miljøet. EU-blomsten sikrer at EU’s miljøregler bliver overholdt igennem hele processen, fra produktion til levering.

Berig dit liv med friske æbler

Du får fat i et fantastisk flot æble, som inviterer dig til at tage et bid. Men lige så dejligt som æblet ser ud, lige så kedeligt smager det. Det smager lidt af sukkervand, men mangler aroma og den dejlige syre der kendetegner et godt æble. Nogle gange er de flotteste æbler så gamle at er begyndt at rådne indefra. Den slags oplevelser kan tage lysten til frugt. Og det er synd, fordi et æble om dagen holder lægen på afstand, som englænderne siger.

Frugter bliver høstet inden de modnes, for at sikre en lang holdbarhed. Men det går ud over smagen. Hvis du vil have gode æbler, som smager af æbler, skal du have adgang til et æbletræ. Hvad med et familie æbletræ? Der findes i dag dværgæbletræer der kan være selv i små haver. Et dværgæbletræ bliver højst 2m. Det bærer dejlige æbler allerede når det er under 1m høj. Og at holde æbletræer er faktisk pærelet.

Det er nemt at drive en webshop

Har du en webdesigner i maven? Det er lige så pærelet at lave en hjemmeside. Der er talløse skabeloner som du gratis kan bruge, og som gør det nemt at lave en flot hjemmeside på ingen tid. Når du har designet hjemmesiden kan du bruge et CMS system til at fylde den med indhold. CMS står for content management system. Det mest kendte CMS system er WordPress. En webshop kræver ikke at du har fysiske varer på hylden. Du behøver hverken have et lager af æbletræer eller kvalitetsmaling for at sælge dem igennem en webshop.