n2100

Hvis du driver en virksomhed med tilhørende hjemmeside, er det vigtigt at tænke på, hvordan virksomheden fungerer. Det er selvfølgelig centralt, at selve produktet og servicen er helt i top. Det er dog også utroligt vigtigt, at selve hjemmesiden er tiltalende og tiltrækkende, hvilket man ellers hurtigt kan glemme. For selvom virksomheden ikke beskæftiger sig med hjemmesider, er det jo vigtigt, at dens hjemmeside kan tiltrække nogle kunder.

Hjemmeside

Giv din hjemmeside en makeover

Ligesom du kan give din krop et ekstra touch af skønhed med produkter fra en side som chekos, kan du give hjemmesiden en make-over. Her drejer det sig naturligvis om interface og funktionalitet, men i mindst lige så høj grad om selve designet. Tænk over, hvordan du kan få hjemmesidens look til at passe til virksomhedens profil. Det er nemlig sådan, folk først og fremmest vil tænke på din hjemmeside, som et udtryk for profil.

Det kan være, at du selv har tid og lyst til at begive dig ud i design, programmering og så videre når det kommer til hjemmesiden, og det er super. Det kan dog være mindst lige så godt at betale en anden for at gøre det. Bare sørg for, at det i sidste ende er dig, der står med styringen.

En anden ting der er vigtig, når det kommer til din virksomhed og dens hjemmeside er, at den skal kunne tiltrække kunder. Det er ikke nok at have en perfekt hjemmeside, der passer som syet til virksomhedens profil og produkter. Man skal også have de potentielle kunder til at klikke sig ind på siden.

Seo marketing

Brug SEO til at tiltrække kunder

En af de måder at tiltrække kunder på, som er helt unik for internettet som platform, er SEO-optimering. I stedet for at bruge formuer på at købe betalte annoncer og reklamer, kan du også bruge SEO-tekster. Det er kort fortalt tekster, der indeholder netop de ord, som folk søger på. Det vil altså sige, at når folk søger på disse ord på nettet, vil din side komme højere op i resultaterne, fordi ordene står i hjemmesidens SEO-tekster.

Er dine produkter primært målrettet folk, der bor i en bestemt by eller et bestemt område, kan du for eksempel konsultere en side om seo Køge for at finde ud af, hvordan du netop tiltrækker folk fra Køge til din hjemmeside. At målrette det til seo Køge er altså en meget billig måde at sikre sig flere klik i døgnet på.

En endnu mere avanceret måde at bruge SEO på, er ved at åbne forskellige hjemmesider, der linker til hinanden via SEO-artikler. En artikel om katte kan linke til en side om kattelegetøj, der til gengæld kan linke tilbage til noget andet, og på den måde bliver alle siderne hevet højere op i søgeresultaterne.