n2100

Når man har en hjemmeside, er det vigtigt at få en masse mennesker til at komme og besøge din hjemmeside, det er det vi kalder trafik. Der er mange forskellige ting man gør, for at skabe trafik på din hjemmeside, og du kan her læse, nogle af de metoder du kan bruge.

deling paa sociale medier

Indholdet skal være godt og interessant

Det er selvfølgelig åbenlyst, at dit indhold skal være godt, hvis du vil have, at folk skal lægge mærke til din hjemmeside. Men hvis der virkelig ikke er noget trafik, skal du måske overveje, om det er fordi dit indhold ikke er godt nok. Det kan være du har mange stavefejl eller grammatiske fejl. Det kan også være det er uoverskueligt og bare generelt ikke pænt at se på. Den kan være du skal få en ven til at bedømme dit indhold ærligt, så du ved, hvad der er galt. Ellers handler det bare om at bruge lidt ekstra tid på tingene, så indholdet bliver bedre.

Skriv om noget, der er vigtigt og interessant, for eksempel om produkter som du ved kan interessere din målgruppe. Noget alle bruger og noget alle elsker er senge. Det er vigtigt at have en ordentlig seng, så man sover ordentligt, se alle senge her. Sådan kunne man skrive om det.

God kvalitet og indhold

Sociale medier og spørgsmål

Den bedste måde at få så mange som muligt til at besøge din side, er selvfølgelig ved hjælp af de sociale medier. Opret gerne en profil på alle de store sociale medier, hvor du kan reklamere for din hjemmeside. Jo flere sociale medier du har, jo bedre. Hvis der er nogle, der stiller dig spørgsmål, så svar hurtigt og venligt. Folk vil automatisk bedre kunne lide din side, hvis de kan lide dig. Efterhånden vil flere og flere lægge mærke til din hjemmeside.