n2100

Hvis du driver en virksomhed, kender du formentlig allerede nu til vigtigheden af at have en hjemmeside. Og det gælder altså, uanset om du driver en webshop eller ej, eller om du på anden måde har nogen virksomhedsmæssig aktivitet online. En hjemmeside er vigtig for din virksomhed, fordi vores verden i dag i høj grad er digital, og du derfor kan miste muligheden for at gafle potentielle kunder, hvis ikke du også viser fanen på nettet. 

kodning

Hold den lave pris

Der er ingen, der vil betale en høj pris for en hjemmeside, hvis du kunne få det samme resultat for den halve pris. Det er lidt ligesom, hvis du skal bygge et hus – her vil du jo også helst holde dig til den håndværker, der kan tilbyde dig den laveste pris og anvende de leverandører, som kan give dig byggematerialerne til den laveste pris.

Og taktikken er faktisk lidt den samme, når du skal bygge en hjemmeside. For det er faktisk lidt af et byggeprojekt. Der findes i dag en lang række templates på nettet, som gør det en del lettere for dig selv at bygge en hjemmeside, hvis du har bare en smule teknisk flair. 

Men for langt de fleste synes opbygning af en hjemmeside som en noget uoverkommelig opgave, og her er en grafiker altså vejen frem. Og på samme måde, som når du skal bygge et hus, bør du også indhente tilbud fra flere forskellige webbureauer for at finde frem til det firma, du synes, giver det bedste tilbud. På den måde får du en fin pris, og du får skabt en kontakt med en grafiker på forhånd, så du kan fornemme kemien.

Hvad skal der være på din firmahjemmeside?

Hvad der skal fremgå af din hjemmeside, afhænger i høj grad af, hvilken virksomhed du driver. Men fælles for alle virksomheder er, at det skal fremgå, hvem I er, hvad virksomheden kan tilbyde, hvilken historie der knytter sig til virksomheden, og hvad der adskiller jer fra andre i samme branche. Desuden skal der være kontaktinformationer i form af minimum e-mailadresse og telefonnummer, men også meget gerne en adresse.

Lever dit firma af at sælge produkter, er det også en rigtigt god idé at have en webshop tilknyttet din hjemmeside. Hvis det er en æstetisk bevidst virksomhed, er det også en rigtigt god idé at have en masse billeder på hjemmeside, så du får skabt et univers, kunderne kan forholde sig til.

søgemaskineoptimering

Hvad skal du have fokus på?

Noget af det allervigtigste, du skal have fokus på ved opbygning af en hjemmeside, er SEO. Du skal sørge for, at din side popper op øverst på google, når potentielle kunder søger efter netop det, du har at tilbyde. Det kan i den forbindelse være en god idé at tage nogle kurser, der kan forbedre din evner i søgemaskineoptimering, men det kan også være en rigtigt god idé at antage et webbureau til at stå for en SEO-optimering af hele din side.

Dermed kan nye kunder hurtigt finde dig, og din virksomhed vil opleve store fremskridt.