n2100

Det kan være svært at finde ud af om det ene er bedre end det andet, når vi snakker hundesenge. Der findes uendelig mange forskellige størrelser og variationer, men hvad skal du egentlig gå efter? Læs med her, og bliv klogere på hvilken hundeseng der passer til lige netop din hund. Du kan også finde en hundepude her.

dalmatiner

Hvad størrelse skal du vælge?

Det kan være lidt af en udfordring af vælge størrelsen på din hunds nye hundeseng – for den skal nemlig både have mulighed for at føle sig tryg og omsluttet (altså dvs. i en lille hundeseng), men den skal også have mulighed for at strække sig helt ud og fylde hele hundekurven. Så hvilken størrelse skal man vælge? Det kan være svært at sige, men så længe du har begge parametre med i overvejelserne, så kan du ikke gå helt galt i byen. Hvis din hund er en lille chihuahua, skal du f.eks. ikke købe en str. XLL bare fordi den så vil have masser af plads.

Kan jeg nøjes med den billige model?

Ja og nej. Det er i langt de fleste tilfælde bedst at købe den lidt dyrere model, som holder bedre, end den billigere model der går i stykker kort tid efter brug. Dette gælder også når vi snakker hundesenge, men dog fordi det lige netop er en hundeseng, og hunden nemt kan svine den til, bide i den osv., kan det være en fordel ikke at have givet alt for mange penge for den. Men når det så er sagt, er det nok bedst, at du investerer i en ordentlig hundeseng fra start af, som kan holde til lidt mere. 

hundekurv

Ville du selv have lyst at ligge i den, hvis du var en hund?

Dette lyder nok lidt banalt, men selvom hunde og mennesker er ret så forskellige, deler vi stadig mange fælles behov. Det kan det være meget behjælpeligt at spørge dig selv, om du selv ville ligge på den pågældende hundeseng. Hvis svaret er nej, så vil din hund med al sandsynlighed heller ikke finde hundesengen særlig behagelig. – og du bør derfor overveje, at finde en anden hundeseng til din hund.