n2100

Hvis du har ansatte, der arbejder hjemmefra, enten pga. de omstændigheder, som vi står i lige nu, eller fordi sådan er jeres arbejdsform, fordi I fx arbejder på en hjemmeside, så er der én ting, du stadig skal huske på. 

Når I arbejder hjemmefra, kan man godt komme til at glemme sine ansatte, fordi man enten ikke ser dem hver dag, eller fordi der er så stor fysisk afstand imellem jer. Det er en svær arbejdsform, så derfor skal du huske på at anerkende dem. 

For når man arbejder hjemmefra, kan det godt ske, at ens ansatte føler sig oversete, ensomme eller på anden måde føler sig negligeret, og derfor er det faktisk endnu vigtigere at vise, at du sætter pris på dem med fx firmagaver. 

Modtager julegave

Planlæg firmajulegaverne i god tid

Det er en rigtig god idé at planlægge de gaver, som du har tænkt dig at give til dine ansatte, så du er sikker på, at du kan give dem nogle gode personale firmajulegaver, og samtidig at det også er noget, du viser at have tænkt over længe. 

For det er vigtigt at vise, at du har lagt tid og kræfter i de firmajulegaver, som du udvælger, for så vil dine hjemmearbejdende ansatte, som arbejder hårdt hver dag på din hjemmeside også vide, at du har set deres arbejde, og du er stolt af det. 

Det er noget, som giver ekstra energi til arbejdet fra dine ansattes side af, så derfor kan du med fordel planlægge gaverne i god tid. Så kan du også udvælge nogle lidt mere personlige gaver, hvilket giver ekstra point. 

Computerarbejde

Sådan finder du gode firmajulegaver 

Der er selvfølgelig nogle gaver, der er bedre end andre. Det kan være, at du kender det selv som ansat et sted, hvor du har fået noget, som du absolut ikke kunne bruge til noget. Det er næsten værre end slet ikke at få noget. 

Derfor er det essentielt, at du finder nogle gode og brugbare firmajulegaver, hvor dine ansatte virkelig kan blive glade for dem og bruge dem efterfølgende. 

For det første skal du gøre din research. Søg på forskellige sider og find ud af, hvad du selv ville blive glad for i hjemmet. Det er altid et godt udgangspunkt. 

For det andet kan du gå ud fra forskellige kategorier, hvor én fx er de mest almindelige ting, som folk bruger, og en anden er fx fornøjelsesgaver. 

Det betyder, at du kan kigge på ting til køkkenet såsom luksuriøse knive eller køkkenmaskiner. Hvis du er på udkig efter noget fornøjelse, kan du altid kigge på oplevelsesgaver, chokolade, vin eller en lækker kurv med gode råvarer i.