n2100

Hvis du på den ene eller anden måde arbejder på kontor – fx i forbindelse med arbejdet på en hjemmeside – så kan det gøre en verden til forskel, hvordan dette kontor ser ud. Dit kontor kan enten motivere dig eller gøre det modsatte. Læs med her og læs mere om, hvordan du kan indrette dit kontor, så det har en positiv indflydelse på dig, når du skal være koncentreret med arbejdet. 

Når man arbejder fx med online marketing, eller hvis du driver en hjemmeside, så bruger du garanteret mange timer hver dag på dit kontor. Derfor kan det betale sig at gøre en indsats for at indrette dit kontor bedst muligt. 

Det gode skrivebord 

En af de ting, som er vigtige indretningsmæssigt, når man arbejder på et kontor, er skrivebordet. Du sidder sandsynligvis mange timer ved dette skrivebord hver dag. Din computer, dine papirer, kuglepenne, osv., opbevares på skrivebordet. 

Der findes mange fine og gode skriveborde. En mulighed er fx et mørkt plankebord. Plankeborde er generelt nogle enormt solide borde, og derfor egner de sig særligt godt til at være skriveborde. Skriveborde skal nemlig kunne holde til lidt af hvert, og ofte gælder det at jo større jo bedre. 

Det kan også være vigtigt at vælge et skrivebord, som har gode opbevaringsmuligheder. Hvis du har en reol eller andet i dit kontor, så er dette selvfølgelig mindre vigtigt. Dog er det ofte rart med måske bare en enkelt skuffe i skrivebordet, hvor du kan opbevare de ting, du bruger mest. 

Sid godt 

Ligesom det er enormt vigtigt med et godt skrivebord, er det mindst lige så vigtigt med en god skrivebordsstol. Du sidder mange timer i denne hver dag, og det er vigtigt, at komforten er i top. 

Mange, som arbejder på kontor, får på et tidspunkt i deres liv problemer med deres ryg eller nakke. Dette skyldes ofte, at de ikke sidder godt, mens de arbejder. Når man sidder ned mange timer hver dag og arbejder på en computer, skal der ikke meget til, før man kan opleve at få smerter. Det er dog her den rigtige skrivebordsstol kommer ind i billedet. 

Det kan betale sig at investere i en god skrivebordsstol. En god skrivebordsstol er en stol, som giver dig den støtte, som er nødvendig for, at du kan sidde rank hele dagen uden at falde sammen. Sørg for at have den rette kropsholdning, da dette også har noget at skulle have sagt ift. at opleve smerter. 

Simpel indretning skaber fokus 

Mange holder af at have en forholdsvis simpel indretning i deres kontor. Med en minimalistisk indretning er der ikke noget i rummet, som kan forstyrre dig under arbejdet. Det er nemmere for dig at holde fokus det rette sted og undgå at blive distraheret. 

Sørg for at få luftet nok ud i dit kontor i løbet af dagen, så du ikke sidder i en tyk og indesluttet luft. Du kan evt. indrette med en plante eller to.