n2100

At lave sin egen hjemmeside er en lang og tit frustrerende proces. Heldigvis har vi fyldt vores hjemmeside med gode fifs og tricks til, hvordan du gør processen nemmere. Hvis du alligevel møder en del frustration i forbindelse med din hjemmeside, er det vigtigt, at du giver dig selv tid til at trække vejret dybt og passe godt på dig selv.

kvinde som sidder og drikker te

Undgå stress

Det er vigtigt, at du mærker efter, hvordan du har det. Hvis man ikke er opmærksom, kan man nemt komme til at overse symptomerne på stress. Det er nemmest at modarbejde stress, jo tidligere man opdager, at man er ved at være stresset. Stress har en masse psykiske symptomer, men kan også komme til udtryk i ens kropssprog. Det kan være, at man spænder sin kæber eller endda begynder at skære tænder, når man sover. Hvis du er begyndt at skære tænder om natten, kan det være en fordel at investere i en bideskinne. Du kan købe og læse mere om en skinne her.

Mand som går en tur

Kom lidt væk fra dit arbejde 

Hvis du er stresset over arbejde, så er den bedste lindring på stress at komme væk. Det kan være en fridag eller to eller bare efterlade arbejdet på dit arbejde. Der er mange som kommer til at tage deres arbejde med hjem, hvilket gør at de ikke føler, at de kan holde fri. Når du får fri fra arbejde, så er det vigtigt, at du holder fri. Det betyder, at du ikke skal begynde at tænke på powerpoints og emails, så snart du træder ind ad din hoveddør. I stedet kan du nyde din fyraften med at lave et lækkert måltid mad, se en film eller bruge lidt tid på en hobby. Der er også mange som går aftenture for at slappe af, inden de skal i seng, så de får en god nats søvn.