n2100

Der er efterhånden mange, der kender til SEO. De fleste med en hjemmeside har hørt om, at det er en god idé at søgemaskineoptimere. Så bliver ens side fundet af flere.

Søgemaskineoptimering har faktisk nogle ting til fælles med skydedøre. Det tænker man ikke umiddelbart, men der er fællestræk. Dem kan vi se nærmere på her.

SEO på computer og post-its

Tilgængelighed

En fællesnævner er tilgængelighed. Når du søgemaskineoptimerer din hjemmeside, så bliver den nemmere at finde. Den bliver mere tilgængelig. Fordi der vil være flere ord, man kan søge på for at finde den.

Når du sætter skydedøre i dit hjem, så gør du rummene mere tilgængelige. Du kan have døren stående åben, uden at den fylder i rummet og er i vejen. Mere åbenhed giver mere tilgængelighed.

Det er smart

En anden ting, de to ting har til fælles, er, at det er smart. Det er rigtig smart, at du kan gøre nogle bestemte ting på din hjemmeside, og så får den flere besøgende. Det er også smart, at du kan sætte døre op i dit hjem, som ikke fylder ind i rummet og som giver dig mere plads.

Det giver lidt en fremtidsfornemmelse, men fremtiden er her. Du kan arbejde direkte på din egen hjemmeside og få flere besøgende. Du kan sætte døre op i dit hjem, som er anderledes end den helt almindelige, gammeldags dør, vi alle kender.

Kontor

De optimerer

Der er selvfølgelig også den oplagte ting med, at de begge starter med s. Men lad os se på en sidste ting, som de har til fælles, og som også er en smule oplagt. Begge dele optimerer noget. Søgemaskineoptimering optimerer din hjemmeside. Skydedøre optimerer også dit hjem og kan netop give plads og ro til at arbejde.

Laver du søgemaskineoptimering på din hjemmeside har du netop optimeret den i forhold til at blive fundet af Google. Den fungerer bedre overfor søgemaskinerne, når du har lavet SEO.

Når du sætter skydedøre op i dit hjem, så bliver det også optimeret. Det ser smartere ud, og det giver mere plads. Skydedøre giver et helt andet udtryk i dit hjem. På samme tid optager de ikke noget plads i selve rummene, så de frigør plads fra dengang, du havde døre, der åbnede ind i rummene.

Der er bestemt flere ting, søgemaskineoptimering og skydedøre har til fælles. Nu kender du til nogle af dem. De handler om, at både SEO og skydedøre er en god idé, for der er så mange fordele ved dem begge.