n2100

Om du blot ønsker at promovere et nyt produkt, eller du netop har startet et nyt firma fra bunden, så er det en god ide at lave en hjemmeside. På den måde når du lettere ud til kunden. Det er dog ikke helt simpelt at lave en hjemmeside, der får kunden til at blive hængende. Der er nemlig en række parametre, der skal fungere. Læs mere om, hvad du skal have særligt fokus på.

Kvinde i røde yogatights

Målret din hjemmeside

Det første punkt er naturligvis, at du skal målrette din hjemmeside. Det er yderst vigtigt, at du sætter dig ned og overvejer, hvem din kunde er. Hvem er din målgruppe? Hvordan vil du nå bedst ud til netop din målgruppe? Hvordan vil du sikre dig, at din målgruppe finder hjemmesiden interessant? Dette er alle sammen spørgsmål, du skal stille dig selv. 

Det giver naturligvis sig selv, at du skal målrette din hjemmeside forskelligt, alt efter om du skal sælge yogabukser eller vvs-arbejde. I førstnævnte tilfælde skal du med stor sandsynlighed målrette hjemmesiden til en yngre målgruppe. Her skal der være fokus på det, unge piger synes er interessant. I sidstnævnte tilfælde skal du muligvis have en mere moden og praktisk tilgang til din hjemmeside. Her skal du nemlig sælge en ydelse til et ældre publikum.

Lav en spændende hjemmeside 

Internettet er stort, rigtig stort. Og der har aldrig været så mange muligheder, som der er den dag i dag. Vi bliver bombarderet med tilbud fra den ene udbyder efter den anden. Vi ved også, at vi som kunder, kun er et klik væk fra den næste udbyder og den næste hjemmeside. Dette skal du have i baghovedet, når du laver en ny hjemmeside. 

Der skal altså bruges meget energi på at lave en spændende hjemmeside. En hjemmeside, der ikke kun interesserer kunden, men også fastholder kunden.

Det at lave en spændende og målrettet hjemmeside går naturligvis hånd i hånd. Det der er spændende for en dreng på 15 er nok ikke helt lige så spændende for en kvinde på 50.

hjemmesidestrukturering

Lav en logisk opbygget hjemmeside

Som skrevet tidligere, er det mindst ligeså vigtig at tiltrække kunder, som at fastholde dem. Dette betyder, at du skal finde en måde, hvorpå dine kunder føler, at det er trygt at være der. Derudover skal de også føle, at det er logisk at begive sig rundt på din hjemmeside.

Det skal være helt tydeligt, hvordan du navigerer rundt på siden. Derudover skal det være tydeligt, hvor eventuelle reklamer er på siden. Har du for eksempel en reklame for siesta slots, skal dette gå naturligt i spænd med din hjemmesides opbygning. Det skal også være tydeligt, hvordan du kommer fra sektion til sektion.

Den største årsag til, at kunder forlader hjemmesider, er forvirring. Hvis kunden føler, at siden er ulogisk, opgiver de hurtigt at købe noget som helst. Der er en tryghed i at forstå sidens opbygning. Der er en tryghed i at vide, hjemmesidens skaber har brugt energi på at lave en logisk, målrettet og spændende hjemmeside.