n2100

Hvad end du blot har en virksomhed som en hobby, eller det er din livsdrøm, så kræver det noget af dig, hvis du vil have succes. De rigtige rammer er alfa omega, hvis du skal kunne arbejde dig hen mod dine mål. Det gælder både de helt fysiske rammer, men også rammerne for din markedsføringsstrategi og visioner for fremtiden.

håndværker

Hav de rigtige fysiske omgivelser

Selvom du måske tænker i mange andre baner, hvis du gerne vil starte eller udvikle din virksomhed, så betyder dine fysiske omgivelser noget. De fysiske omgivelser vil nemlig bestemme, hvor meget plads du har til produkter og medarbejdere.

Det kan være nødvendigt at renovere, bygge til eller måske bygge helt nyt, hvis du skal have de rette fysiske omgivelser, så du kan tage din virksomhed til nye højder. Du kan læse meget mere om, hvordan du kommer i gang med at bygge på Byg-til-lavpris. Der er både hjælp til at finde en håndværker og gør-det-selv-projekterne.

Sælger du udelukkende online eller også i fysisk butik?

Hvis du har et produkt eller service, vil du skulle nå ud til dine kunder enten via en fysisk butik eller en virtuel handelsportal. I en fysisk butik vil du skulle have både selve butikken, hvor du kan fremvise dine produkter, og et lager til at opbevare resten af produkterne.

Har du derimod udelukkende en online webshop, skal du blot bruge et lager og et sted, hvor du vil kunne pakke dine ordrer. Hvor en fysisk butik vil blive set i gadebilledet, vil du dog skulle arbejde lidt ekstra for at generere trafik til din webshop.

Din online butiksfacade

Ligger din butik i en by, vil der automatisk komme kunder fra lokalområdet forbi. Har du dog derimod en online webshop, så skal du have trukket dine kunder ind i din butik. Ofte vil din hjemmesides design være afgørende for, om dine kunder klikker videre eller blot lukker din hjemmeside ned.

Tænk designet som din online butiksfacade, hvor du først skal have dem fristet til at komme ind. Derefter skal du have præsenteret det, du sælger, så imødekommende og overskueligt som muligt. Det er nemlig vigtigt, at en webshop ser professionel ud, men samtidig fremviser produkter eller services på bedste vis.

shoppe-mobil

Invester i flere kunder med markedsføring

Én ting er at have en flot butik eller hjemmeside, noget andet er om dine potentielle kunder ender med at komme forbi. Har du en fysisk butik kan du generere mere opmærksomhed på samme vis som internetshops. Det er nemlig ofte online, at folk søger efter steder, hvor de kan købe de helt rigtige produkter eller services.

Rammerne for din markedsføring bestemmer du selv, men det kan være en fordel at tænke i søgemaskineoptimering, så du dukker op på eksempelvis Google, når dine kunder søger efter bestemte produkter eller spørgsmål.

Sæt rammerne og bryd dem gerne

Hvis du får skabt de rigtige fysiske rammer og investeret korrekt i kundetrafik, kan du få god succes med din virksomhed i dag. Det er uundgåeligt at måtte gå online, hvis du skal fange potentielle kunder. Det er dog stadig de produkter og den måde, du får præsenteret dem på, der afgør om der bliver et salg eller ej.