n2100

Har du nogensinde overvejet at få lavet en skønhedsbehandling? Men ved du ikke helt, om du tør? Eller om det overhovedet er noget for dig? En skønhedsbehandling kan være et forholdsvist stort indgreb at få lavet, og for de fleste mennesker kan det virke som en uoverskuelig proces. 

Men bare fordi du har lyst til at få fremhævet nogle af dine smukke træk, betyder det jo ikke, at du skal få lavet et større kirurgisk indgreb. Der er masser af muligheder for at få fremhævet dine smukke træk, uden at det skal være en større proces.

Skønhedsrutine

Formindsk rynker med botox

Botox er en effektiv behandlingsform for dig, som ønsker at formindske fine linjer i ansigtet. Det er en nervegift, der har en muskelafslappende virkning, som på den måde resulterer i en glattere hud, der syner yngre. Botox kan også bruges til at afhjælpe gummysmile (Hvis du viser meget tandkød, når du smiler). Der er derfor mange muligheder med botox, og du kan opnå et meget naturligt resultat. Se mere lige her

Skoenhedsbehandling

Invisalign – tandretning med en usynlig bøjle

Måske har du altid haft skæve tænder, og har derfor vænnet dig til, at det bare er sådan du ser ud. Men ville det ikke alligevel være rart med et perfekt tandpastasmil? De klassiske togskinner er dog ikke særlig charmerende – og specielt ikke, hvis det er lang tid siden du var teenager. Heldigvis er der en løsning – den usynlige bøjle. Invisalign, som bøjlen hedder, er en usynlig bøjle som retter dine tænder, så du kan få lige det tandpastasmil du går og drømmer om.

Der bliver designet et individuelt forløb til dig, så hvad end du er ked af dine skæve tænder, dit overbid, dit underbid, dit mellemrum mellem tænderne eller noget helt andet, så kan Invisalign være løsningen.

Akutte tandproblemer kan også opstå, men derfor kan det stadig være svært, at finde en tandlæge der tager imod akutte patienter, hvis skaden skulle ske på et uheldigt tidspunkt (f.eks. på en helligdag). Du kan heldigvis finde en akut tandlæge online – og de tilbyder faktisk også Invisalign, hvis du nu har mod på det.