n2100

Når det kommer til de mange danske haver, så er det ikke noget sjældent syn at se de ofte store trampoliner, hvor både børn og voksne boltrer sig i vild morskab. Det er således blevet en indgroet ting hos mange familier, og derfor er det også noget, som der sættes meget stor pris på. Når man investerer i en større havetrampolin, er man dog ofte nødt til at gå på kompromis med andre ting – såsom designet i ens have, idet en trampolin er meget bastant og dermed svær at gøre til en integreret del af haven. Og det kan være svært at visualisere, hvorfor det kan være en fordel at gøre brug af det online univers og dets mange designmuligheder for at skabe et godt overblik.

Trampolin

Frem med den gode skovl og de effektive arbejdshandsker

Med de online designmuligheder som for eksempel lader dig se din have i 3D, vil du hurtigt opdage, at det er muligt for dig at gøre din trampolin mindre synlig. For dig handler det blot om at finde dine arbejdshandsker og den gode skovl frem og så komme i gang. Du kan nemlig under din trampolin grave et stort hul med en god dybde og på den måde sætte trampolinen ned i højde. Med en negravet trampolin slipper du således for det noget påtrængende syn med en stor trampolin, og den kommer til at virke som en mere naturlig del af haven, hvorfor den heller ikke vil tage alt udsynet til dine blomsterbede, træer og buske.

Der er god sikkerhed i en nedgravet trampolin 

Derudover hviler der også en lang højere grad af sikkerhed, når du vælger at grave en trampolin ned. Og det er noget, som der især bliver sat pris på, hvis der er små børn i en husstand. Der kan nemlig godt være langt mellem trampolinen og jorden, hvorfor der til tider kan være behov for en stige for at komme op at hoppe – og falder man først ud over kanten, kan det komme til at koste stor skade. Når trampolinen er gravet end er den i samme højde som græsplænen, og derfor er der ikke mulighed for at blive udsat for et større fald.

Grave

Brug online design til indretningen

Når du har opdaget hvor godt en trampolin kan passe ind i din have, kan du også begynde at ligge din have om, således du får mere ud af for eksempel din terrasse og din blomsterbede. Det betyder, at du let kan rykke rundt på de forskeloge elementer via dine online designmuligheder og på den måde være sikker på, at du bliver helt tilfreds med din have.