n2100

Driver du en virksomhed, hvor I ordner haver, står for skovning eller har lignende projekter? Så ved du, hvor vigtigt det er at have ordnetligt, professionelt udstyr, der virker upåklageligt. Det er en dårlig idé at nedprioritere den type udstyr, særligt fordi det ikke kun gælder dig, men også dine medarbejdere, som skal anvende udstyret. Er du i tvivl om, hvad du skal indkøbe til din virksomhed, så jeres arbejde bliver endnu federe? Så læs med her for gode ideer.

 

Vælg en funktionel motorsav

Hvis I af og til får arbejdsopgaver, der kræver, at I har ansvaret for at vedligeholde en stor have eller noget skov, vil det ofte betyde, at I skal bruge en motorsav. Fordi I ender med at skulle bruge mange timer med motorsaven, vil det have stor betydning for jeres arbejdsglæde at have en sav i god kvalitet. Hos Savdoktoren finder du et bredt udvalg af motorsave i god kvalitet, både benzindrevne og eldrevne.

 

Hvis I primært har lettere plejeopgaver, kan det være værd at kigge på eldrevne motorsave, der generelt er billigere end benzindrevne. Omvendt vil en benzindreven motorsav egne sig bedre til opgaver, der involverer større stammer eller træfældning.

 

Find den rigtige plæneklipper til græsplænen

Til de opgaver I har, hvor I skal passe større haver og plæner, er det vigtigt, at du ikke går ned på plæneklipperen. Online finder du et stort udvalg af forskellige plæneklippere til forskellige formål, og du bør kigge det igennem og se, hvad dine medarbejdere vil få størst gavn af, når de skal holde græsset nede.

 

Der findes både cylinderplæneklippere til små haver med velfriserede plæner og rotorklippere, som bedre egner sig til større villahaver med højere græs. Derudover kan du også få plæneklippere med forskellig størrelse klippebredde og dit valg af klippebredde hænger sammen med størrelsen på de haver, I vedligeholder.

Gå aldrig ned på sikkerhedsudstyr

Udover maskiner er det selvfølgelig vigtigt, at der er styr på sikkerhedsudstyret. Når man arbejder med have- og skovarbejde, er det vigtigt, at man er ordentligt klædt på til arbejdsopgaverne. Det kan blandt andet være, at du skal investere i nye arbejdshandsker eller sikkerhedssko til dine medarbejdere.

 

Det er en selvfølge, at arbejdstøjet skal være i god kvalitet, så du mindsker risikoen for arbejdsulykker. Derudover er det også klart en fordel, hvis det er tøj, man kan bevæge sig i, og som er funktionelt i alt slags vejr.