n2100

Virksomhedens data skal du kunne lagre, så du ved, du nemt kan få adgang til dem. Som noget andet skal du være sikret i tilfælde af et hackerangreb ved at have backups, der bliver opdateret jævnligt hvis ikke i realtid, og så skal der være styr på servernes fysiske sikkerhed. Vælger du en cloudløsning til opbevaring af dine data, kan du få styr på alle de nævnte ting. Men hvilken skal du egentlig vælge?

 

Nemt at skalere en public cloud-løsning til datalagring

Det er oplagt at vælge en public cloud løsning, hvor andre driver hardwaren og softwaren, der får cloudløsningen til at køre. Så er det andre, der står med teten at sikre sig mod fx systemnedbrud og cyberkriminalitet. Hvor det kan være kedeligt og dyrt at skalere en on-premise-lagringsløsning, så er det forholdsvist nemt at skalere en public cloud-løsning. Derfor er de gode til vækstvirksomheder.

 

Med en cloudløsning kan du tilgå data fra flere enheder

Når du får en cloudløsning til virksomheden, bliver du ikke længere afhængig af, en bestemt enhed virker for, at du kan tilgå virksomhedens data. Når bare du har de rette oplysninger til at kunne logge ind på din cloudløsning, får du alle dine data for hånden. Og siden data kan gemmes på flere servere placeret forskellige steder, bliver du ikke udsat på samme måde, som hvis du gemte alt på én server.

 

Lej cloudbaseret lagring af data

Med en skalerbar cloudløsning til lagring af data betaler du ikke for mere, end du faktisk bruger. Får du en SaaS-løsning, behøver du ikke tænke på at installere eller opdatere programmer på din egen enhed, fx din computer. For lagring sker online. Til gengæld ejer du ved sådan en løsning typisk ikke den plads, du bruger – hvilket jo er tilfældet, når at du bare lagrer data på din computers harddisk.