n2100

At lave en hjemmeside kræver mere end en god idé og en eftermiddag. Man skal have styr på sit brand og hvem man er. Og hvis man som privatperson bare gerne vil dele ud af sin interesse, skal man gøre sig selv bemærket og interessant. Det kræver ofte, at man bruger lang tid på at udpensle sig selv eller sin virksomhed. Ud over det skal du have en hjemmeside, der er nem at navigere og flot at kigge på. Alt efter indholdet okaffe og planlægningg hvordan du vil sætte det op, kan det være, man skal lege lidt med det. Vil du vide mere? Så læs med her. 

 

Hav styr på indhold og funktioner

Det kan være ret svært at finde ud af hvordan man skiller sig ud fra de andre, så sæt dig ned og skriv dine tanker ned. Hvis du ikke vil skille dig ud, så find ud af hvorfor du er bedre end de andre.
Hvad er idéen med din hjemmeside? Vil du sælge vin eller vil du informere folk om det? Hvad er unikt ved netop din hjemmeside?
Derefter skal du finde ud af hvilke funktioner, der skal være på din hjemmeside. Det kan eksempelvis være et nyhedsbrev og en loginfunktion så folk kan oprette sig som bruger. Men hvis du laver en bruger, skal du vide, hvad den skal bruges til. Hvis du eksempelvis laver en blog eller en anden type informerende hjemmeside, kan det være at folk skal kunne kommentere på opslag. Ellers kan du lave et debatforum, hvor folk kan lave opslag, som andre brugere så kan diskutere under. Hvis du gør dette til en funktion, skal du overveje at ansætte en moderator, med mindre du selv vil sidde og holde øje med indholdet.
Hvis du vil skrive et nyhedsbrev, skal du tilmed huske at indholdet skal være noget, der måske ikke kan findes på hjemmesiden, med mindre du vil informere folk om det nye, der er sket på hjemmesiden. 

planlægning i en gruppe

Gør dig selv transparent

Hvad vil det sige at være transparent? Det betyder essentielt, at du sælger dig selv så troværdigt så muligt. Så når du lægger noget indhold op uanset om det er en salgsside, en blog eller noget helt andet, skal du være så ærlig med indholdet, som du kan. For ingen gider at bruge tid på løgne, og hvis du er sælger, kan du miste kunder af at være utroværdig.
En hjemmeside om vin indeholder som regel information omkring forskellige vintyper og druer samt hvordan du bedst opbevarer din vin og hvordan den skal drikkes. Der er en masse at skrive om både rødvin og hvidvin, og jo mere du ved og kan formidle, jo bedre er din troværdighed.
Vil du være en ægte vin connaisseur? Følg dette link, og læs mere om hvordan du får bedst udbytte af din vin.
Vin er en videnskab, og der er masser at fordybe sig i. Og der er mange meninger omkring det, så hvis du vil dele din, er det bare om at komme i gang med det.