n2100

Et godt webdesign er utroligt vigtigt. Det skaber troværdighed, genkendelighed og giver større salg og flere besøgende. Det er derfor utroligt vigtigt, at man prioriterer opsætningen af sit webdesign. Hvis man ikke har de store erfaringer med webdesign i sin virksomhed, kan det være en god idé at hente hjælp til webdesign ude fra. 

Enkel stueindretning

Hvorfor er webdesign vigtigt? 

Mange har sikkert oplevet at besøge en hjemmeside, der ser uprofessionel ud, hvor det er svært at finde rundt i kategorierne, eller hvor man møder tomme sider. Det resulterer ofte i, at man mister interessen og derfor ikke besøger siden igen. Det er både, hvis det er en salgsside eller en blog – uanset hvilken type hjemmeside, der er tale om, er opsætningen utrolig vigtig. 

Man kan sammenligne det med indretningen i andres hjem. Man er mere tilbøjelig til at komme på besøg igen, hvis der føles hjemmeligt, og man føler sig tilpas i omgivelserne. Du kan altså sammenligne webdesign med eksempelvis stueindretning. Det er vigtigt, at man nemt kan finde rundt på hjemmesiden og ikke bliver frustreret i søgen efter noget. 

Det er samtidig utroligt vigtigt, at en hjemmeside er mobilvenlig. Man bruger ofte smartphones til at besøge forskellige typer hjemmesider, derfor skal det være nemt at tilgå hjemmesiden fra sin mobiltelefon. Hjemmesiden skal altså kunne passe ind i et mobilformat, så man ikke har brug for at zoome for meget ind og ud eller har brug for at scrolle fra side til side for at få et overblik over hjemmesiden. Det kræver, at man selv afprøver sin hjemmeside fra både mobil og computer, inden den går i luften. Man skal også være forberedt på at tilpasse hjemmesiden løbende. 

Udvikling af hjemmeside

Hvad er et godt webdesign? 

Et godt webdesign er enkelt, æstetisk og nemt at navigere i. Derudover fanger et godt webdesign din opmærksomhed, lige så snart du kommer ind på den. Dette blikfang skal være alsidigt og fange alle i målgruppen. En måde at gøre en hjemmeside æstetisk og genkendelig er at skabe en form for tema på hjemmesiden. Det kan være i form af en farvekombination, en skrifttype, et mønster eller noget helt fjerde. 

Det vigtige er blot, at temaet er gennemgående på alle siderne. Det gør hjemmesiden lettere at genkende. Hvis hver side har helt forskellige temaer, kan man blive i tvivl om, hvorvidt man er blevet ført til en anden hjemmeside. Du kan følge med her, hvor en hjemmeside er i udvikling. Det er utroligt spændende at følge med i, hvordan hjemmesider udvikler sig og bliver mere spændende, dynamiske og æstetiske.