n2100

Med en daglig arbejdsdag, hvor du ofte støder på programmet WordPress, har du sikkert mange gange tænkt over, hvordan det nu egentligt er, at programmet bedst bruges. WordPress indeholder nemlig mange funktioner, og sætter man sig ned for at danne sig et overblik, vil man hurtigt kunne blive fortrolig med dem alle.

Læs med her og find tre gode tips til WordPress, og hvordan du får mest muligt ud af din brug af programmet. 

Kend WordPress’ potentiale

WordPress er et program, som fungerer på forskellige niveauer. Det er både muligt at benytte WordPress som et overfladisk program, hvor kun de mest nødvendige funktioner bruges. I modsætning dertil kan der bestemt også godt graves dybt, hvor WordPress’ fulde potentiale kommer til udtryk.

Vil du gerne være bedre til at benytte dig af WordPress, kan det være en god idé at bruge lidt tid på at sætte dig ind i WordPress’ potentiale. De mange funktioner, plugins og så videre kan være en stor hjælp i det daglige arbejde, hvis blot man kender dem. Kunne brugen af dem være noget for dig? Ja, det spørgsmål får du først svar på, når du dykker dybere ned i WordPress’ mange egenskaber!

Lav en WordPress serviceaftale

Næste tip til bedre brug af WordPress, er at lave en WordPress serviceaftale. Selvom WordPress er et gennemprøvet program, er der stadig meget i det, som godt kan bruge et kærligt blik i ny og næ. Opretter du en WordPress serviceaftale, er du imidlertid sikret den bedst mulige hjælp til din WordPress hjemmeside.

Hvad indeholder en WordPress Serviceaftale så? Med en WordPress serviceaftale slipper du for selv at skulle håndtere opdateringer af for eksempel plugins, themes og WordPress i sig selv. Al den vedligeholdelse, som ellers godt kan kræve det helt store, er med en WordPress serviceaftale ikke længere en del af dine daglige opgaver. I stedet kan du fokusere din tid på udelukkende at designe, producere meningsfyldt indhold og andre opgaver, som ligger dig mere på hjerte. Ja, at få en WordPress serviceaftale er en af de ting, som bør stå allerhøjest på din ønskeliste!

Webdesign

Søg nu inspiration til din WordPress

Har du kørt med det samme WordPress tema i årevis, eller kunne din WordPress af anden grund godt trænge lidt til noget fornyelse? Så har du gode grunde til at bruge lidt tid på at søge ny inspiration til din hjemmeside.

Der er ikke noget at sige til, at man engang imellem godt kan løbe tør for idéer til sin hjemmeside. Det er trods alt drænende kreativt hele tiden at skulle komme op med gode bud på hvordan hjemmesiden bedst holdes ny og appellerende til nye besøgende. 

For at undgå at køre træt eller i ring, er det derfor nogle gange en god idé at se på situationen med helt nye briller. Og hvilken bedre måde at gøre dette på, end ved at snuse lidt rundt på internettet? Her vil du sikkert kunne finde mange gode idéer til hvordan din hjemmeside kan gøres endnu bedre.

Ja, der er mange gode muligheder for at gøre dét at benytte WordPress en anelse sjovere.