n2100

Elcyklen er kommet for at blive. Markedet er åbnet op, og udvalget af elcykler er stærkt stigende. Flere danskere vælger således at investere i en elcykel, fordi det giver dem mere overskud i hverdagen til det, de elsker.

Fremtiden står i elcyklens tegn. Flere danskere vælger i disse tider at skifte deres gamle, slidte cykel ud med en splinterny elcykel. Det giver dem ikke bare et boost på cykelstierne, men også derhjemme. Der kan være flere fordele ved at tage elcyklen på arbejde frem for eksempelvis bilen, og det kan være sundt både for krop og sjæl at anskaffe sig en.

Elcyklen er for alle

Elcykler er ikke længere forbeholdt de få, der ubesværet glider igennem byen. Udover de spritnye modeller til både herre og damer, findes der også et udvalg af elmountainbikes og ladcykler. Så hvis du skal en tur i skoven eller cykle børnene op til zoologisk have, så er der en elcykel til dig.

Der kommer flere elcykler på cykelstien

Prøv elcykel allerede i dag. E-bikes har showrooms i København, Århus og Aabenraa, og det eneste, du skal gøre, er at booke en tid. Her får du strålende rådgivning til, hvilke fordele der kan være ved at investere i en elcykel. Du har også mulighed for at prøve dem gratis, så du sikrer dig de bedste forudsætninger inden et køb. På deres hjemmeside kan du således finde det elcykel tilbud, der passer bedst til dig og din økonomi.

Det sunde valg

Du forbrænder ca. halvt så mange kalorier på en elcykel som på en almindelig cykel. Til gengæld slider den mindre på kroppen, så du holder længere. Med en elcykel slipper du for sved på panden inden det vigtige morgenmøde. Du kan med lethed cykle børnene igennem byen uden at løbe tør for kræfter. En tur ud på landevejen har heller aldrig været sjovere.

Lige nu er der god rabat på elcykler til både mænd og kvinder. Du kan således spare tusindvis af kroner, og det kan vise sig at være sundt for din økonomi. Bor du i storbyen, er det langt billigere at eje en elcykel end at have bil. Derfor kan du med god samvittighed skifte benzinslugeren ud, hvis du alligevel er træt af trafikpropper om morgenen.