n2100

Det er rigtig smart, at meget arbejde i dag kan udføres via internettet; at man som virksomhed kan nå langt ved at designe en flot hjemmeside og sørge for at være godt til stede på forskellige sociale medier. Men det at arbejdet foregår online, betyder også at det altid er tilgængeligt. Fordi mange i dag både har smartphones, tablets og computer kan det være svært helt at holde en pause fra internettet – hvad end det er i form af arbejde eller anden online aktivitet. Men det er vigtigt at huske at koble af fra tid tiden anden og lave aktiviteter langt fra internettet, hvor du kan holde fuldkommen fri.

løbetur

Få en hund

En hund er ikke noget, du skal anskaffe dig, fordi du spontant har fået en idé om, at det vil kunne hjælpe dig til at holde fri, når du har fri. Men har du længe gået med tanker om at få en hund, kan en firbenet ven hjælpe dig til at holde fri, når du skal holde fri. Sagen er nemlig den, at en hund skal passes og plejes og luftes flere gange dagligt uanset, hvor travlt du synes, du har på jobbet. Gode lange ture dagligt med hunden kan øge livskvaliteten ganske betydeligt, og så er en hund altid godt selskab.

Skal du vælge en hund, er det vigtigt, at du vælger en, der passer til dine behov og din livsstil. Der er store forskel på hunderacer, både hvad angår aktivitetsniveau og temperament. Vil du gerne have en hund, du kan være aktiv med, bør du nødigt vælge en type af hund, der befinder sig bedst i hyggelige stunder henslængt på sofaen. Skal hunden indgå som en del af en familie, kan du eksempelvis vælge en finsk lapphund, som er god til børn og generelt har et godt temperament til de fleste.

En hobby kan give et pusterum fra arbejdet

Synes du, at en hund forekommer som lidt for stort et skridt, kan du også vælge at få en hobby, som kræver lidt mindre dedikation og omvæltning i livsstilen. En hobby kan være en god måde at få tankerne væk fra arbejdet, og vælger du en interessant en af slagsen, kan man ofte blive helt opslugt.

Hvilken hobby, der er den rigtige at vælge, afhænger naturligvis af dig som person. Mens nogen foretrækker en hobby, hvor man skal være aktiv såsom motionsløb, vandreture eller lignende, foretrækker andre mere afslappende hobbyer såsom at male, strikke, lave keramik eller lignende. I modsætning til at anskaffe sig en hund, kræver det ikke nødvendigvis særlig meget at starte en ny hobby. Du kan sagtens prøve dig frem, indtil du finder frem til noget, du synes er sjovt.

hobby