n2100

 

 

Kalenderen siger sommer og selvom vejret måske ikke helt virker til at være enig, så er det dog blevet varmere og man kan nu bruge noget mere tid udenfor. Derfor er det ved at være tid til at få fundet grillen frem fra gemmeren og arrangeret nogle grillaftener med vennerne. Eller bare rykke den daglige madlavning udenfor og nyde noget grillmad i hverdagen.

Alle kan få en grill

Uanset hvordan dine bolig omstændigheder ser ud, så er det muligt at købe en grill der passer til din og eventuel din families behov. Der findes de helt store, som nemt kan grille nok kød og tilbehør til en større familie eller selskab. Men hvis du kun har en lille altan at gøre godt med, så behøver du ikke at leve et liv uden grillet grøntsager og kød. Det er nemlig muligt at købe alle mulige størrelser af grill. Samtidig er der mange ejendomme som tillader brugen af gasgrill og andre også brugen af kulgrill. Det skønne ved en lille grill er også at den er nem at tage med sig på farten. Så nu kan man både grille på stranden eller have den med på camping eller i sommerhuset.

bbq

Gasgrillens hurtighed

Der er kommet flere og flere forskellige mærker af gasgrill på markedet. De findes sågar i alverdens størrelser. En gasgrill er utrolig praktisk og nem at have med at gøre. Har du lige pludselig lyst til at grille tager det ikke mere end 10 minutter at få startet en gasgrill op, så den er varm nok til at gå i gang. Det er et kæmpe plus når man i en presset hverdag også gerne vil grille. I og med at den er så nem og hurtig at betjene vil man ofte grille det mere når man har en gasgrill. For skal man være helt ærlig så går det lige så hurtigt som at tænde for blusset og varme panden op inde i køkkenet. Derudover kan det også være lidt nemmere at styre varmen i en gasgrill.

Den originale med kul

Om man vælger kulgrill over gasgrill er helt bogstaveligt talt en smagssag. Nogle foretrækker simpelthen den mere røgede smag som kul giver til maden, noget det er næsten umuligt at opnå med en gasgrill. Men igen så er det en holdning der splitter mange. Hvis du dog har det sådan, så bør du anskaffe dig en grill med kul. Nogle gange kan det også virke lidt mere hyggeligt, idet at ilden er mere levende og at det for mange nok bringer gode minder frem at stå rundt om en kuglegrill.

 

Grill med kul findes også i et utal af størrelser. Så selv med denne form for grill er det muligt at finde en størrelse man kan tage med sig på farten. Det eneste minus kan være at det tager lidt længere tid før sådan en grill bliver kold efter brug, men ofte sidder man jo og hygger efter at man har spist, så den kan køle af inden turen går hjemad.