n2100

Arbejder du på kontor? Så bruger du dagligt en række remedier. Lige som at tømreren bruger en hammer osv., bruger du nogle værktøjer. Hvis du mangler nogle af dem, kan der være opgaver, du ikke kan løse. Det kan også bare besværliggøre dit arbejde. Du skal derfor sørge for at have alle de essentielle kontorremedier til rådighed.

Lav en liste med alle de ting, du bruger i dit arbejde. Det kan variere alt efter, hvad du laver. Der er dog nogle remedier, som de fleste har brug for. Så du kan starte med at læse videre og få de første mange punkter til din liste.

IT

Blandt de helt essentielle kontorremedier i dag er IT-udstyret. Som minimum skal du højst sandsynligt bruge en computer. Du har nok også brug for en printer.

Din computer skal være udstyret med alle de programmer, du skal bruge. Den skal også gerne have en mus og et tastatur, som du kan holde til at sidde og arbejde med i mange timer.

Møbler

De store remedier på kontoret som skrivebordet og kontorstolen er vigtige elementer. En god arbejdsstilling er vigtig, når du sidder længe på kontoret. Find derfor en god stol og eventuelt et hæve-sænkebord, så du kan stå op en gang imellem.

Har du mange ting eller dokumenter på kontoret, har du også brug for reoler.

Mindre remedier

Selvom de kan virke ubetydelige, er mange af de små kontorremedier de mest essentielle.

Det er muligt at arbejde i en læsestol, hvis du har en bærbar computer. Det er også muligt at arbejde ved et køkkenbord. Det er bare svært at undvære en papirkurv og diverse skriveartikler.

Skal du lave dig bare ét fysisk notat, har du brug for papir og noget at skrive med. Skal papiret opbevares, har du brug for mapper eller anden dokumentopbevaring. For at sætte papiret i en mappe, skal du have et hulapparat, der kan lave huller i papiret. Hvis flere papirer hører sammen, er det smart med en hæftemaskine.

Nogle af dine notater skal du kigge på jævnligt. Så er det smart at have en opslagstavle, du kan hænge dem op på. Det kan også være et whiteboard, så du også kan skrive på det. Når du skal hænge papirer op på et whiteboard, skal du bruge magneter. Se et udvalg af kraftige magneter hos larko.dk. Alle de små remedier, du bruger uden at tænke over det, gør dit arbejde muligt.