n2100

I den senere tid er der flere og flere mennesker der har gjort springet til at skabe deres egen webshop og i hvert fald delvist blevet selvstændige. Og tanken om at skabe sin egen webshop kan da også være meget fristende; det giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra og være herre over dig selv.

Derfor giver vi her tre forskellige muligheder, hvorpå man kan skabe sin egen webshop. De kører alle efter nogle lidt forskellige modeller men har samme resultat – nemlig, større frihed til dig.

Bliv mellemforhandler

En klassisk måde at skabe en webshop på er simpelthen ved at blive mellemforhandler. Det kan være at du gerne vil i gang med at sælge en helt bestemt form for tøjstil eller måske nogle helt bestemte ting til boligindretningen.

Når du bliver mellemforhandler, så er du i dyb dialog med dit firmaer og de mærker, som du sælger på din hjemmeside. Denne model er især god, hvis du ikke har specielt meget lyst til at være med i selve produktionen af varer men synes salget er sjovere.

Videresælg brugte ting

Hvis du elsker at finde gamle ting på loppemarkeder og under diverse former for garagesalg, så er denne model måske lige netop noget for dig. Når man istandsætter gamle ting (og desuden er god til det), så er der rigeligt med muligheder for at videresælge dem og tjene lidt penge på det.

Det handler om at have lidt af et kreativt øje, når man render rundt og køber brugte ting. Man skal jo helst gerne vide, hvad det er man køber og kunne se, hvordan det er man giver den gamle brugte ting en ny funktion.

pose

Måske kommer den brugte ting til at kunne præcis det samme som før, som for eksempel en kommode der trænger til lidt frisk maling og ellers er klar som ny. Men måske kan du i din kreativitet også finde ud af at forvandle en gammel foderspand til en sjov potteplante eller noget andet morsomt.

Kun fantasien sætter grænser.

Sælg egne produkter

Hvis du er rigtig kreativ og elsker at sidde og skabe små ting helt selv, så kan du også altid gå i gang med at sælge dine egne ting på din webshop.

Måske kan du godt lide at lave smykker eller også er du en ørn til at hækle flotte ting. Der er med garanti et marked for det.

Denne model er muligvis ikke vejen frem, hvis du gerne vil til at tjene en masse penge på din webshop. Du er trods alt kun én person og det er begrænset, hvor mange varer du er i stand til at skabe af gangen. Men hvis du alligevel nyder processen med at skabe forskellige ting, så giver det kun god mening, at du også får en lille smule ud af det rent økonomisk.