n2100

Meget ofte lader vi i for høj grad fornuften bestemme når vi skal tage beslutninger. Står vi overfor en beslutning vil det ofte være udefrakommende omstændigheder der gør, at vi træffer et særligt valg. Ofte vil der være en lille stemme i baghovedet, der siger hvad man bør gøre. Denne stemme er dog ikke altid en stemme vi bør lytte efter. Det er nemlig ikke altid den vil os det bedste. I mange tilfælde vil den faktisk det modsatte. For den stemme bliver ofte dikteret af forestillinger vi selv har. Det kan være, at vi tror, at vi gør hvad folk forventer af os hvis vi lytter til stemmen. Ofte vil det dog ikke være sammen. For det vi tror, at folk vil have os til er ofte noget vi selv har fundet på. Derfor bør man altid lytte til sig selv inden man foretager et valg. Man bør mærke efter i kroppen og på den måde finde ud af hvad der gør en glad. Det gælder både når det kommer til valg af kæledyr, partner og hobby.

kattekillinger

Vælg et kæledyr du kan lide

Hvis din familie altid har haft hund kan det være yderst kontroversielt hvis du springer ud som en katteelsker. Det kan være, at det vil kræve meget forklaring. Det kan endda være, at det vil gøre, at visse mennesker i din familie slet ikke kan forstå dig. Det bør dog ikke være noget, som du lader dig påvirke af. Tværtimod bør du altid gøre det, som der gør dig mest glad. For på den måde kan du være sikker på, at du nok skal komme igennem det mest.

Der er mange der også er bange for hvad deres partner vil sige hvis de siger hvad de kan lide. Måske har man nogle særlige intime præferencer, som man går alene med. Måske går man rundt og er vild med sex legetøj, men er bange for at sige det. Det kan være meget skadende for et forhold. For hvis det er noget, som man mangler i sin hverdag kan det gøre noget negativt. Derfor er det altid godt at sige fra starten af hvad man kan lide så man kan få ens partner til at være en større del af ens hverdag og ens tanker. Det er noget, som vil ende med at gavne alle. Det kan også sagtens være, at man bedst kan lide at bruge glidecreme når man har sex. Det skal man ikke skamme sig over ligesom man ikke skal skamme sig over, at man bedre kan lide katte end hunde.

katte